حضور معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان به دعوت معاونت اجتماعی دانشگاه کرمانشاه در جلسه هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

جلسه هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه . ارائه گزارشی از توفیقات حاصله در حوزه مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان توسط جناب آقای همتی قائم مقام ریاست دانشگاه. در این جلسه تبادل نظر و تجربیات دو دانشگاه مورد بحث و نتیجه گیری قرار گرفت. این جلسه در دور دوم خود با محوریت تبین فعالیتهای پیش رو امور مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پایان رسید.

دیدار آقای همتی قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در امور مشارکتهای اجتماعی به  همراه آقای دکتر الماسی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با جناب آقای دکتر ملکی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه.
در این دیدار دوستانه آقای همتی گزارشی از توفیقات حاصله دانشگاه علوم پزشکی لرستان در عرصه مشارکتهای اجتماعی به ایشان آقای دکتر الماسی را بعنوان معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ایشان معرفی و از وی تقاضا گردید که در عرصه‌های مختلف مرتبط با دانشگاه علوم پزشکی آقای الماسی را یاری نمایند. آقای دکتر ملکی ضمن اظهار خوشنودی از توفیقات حاصله مشارکتهای اجتماعی در لرستان اظهار امیدواری نمود که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در عرصه مشارکتهای مردمی بتواند ضمن کسب توفیقات هر چه بیشتر منشاء خدمات و برکاتی در حوزه سلامت باشد.
در پایان آمادگی خود را برای یاری به دانشگاه در موضوعات مرتبط با این   دستگاه دانشگاه را  یاری نماید.