معاون امور اجتماعی دانشگاه: مداحان اهل بیت فضیلت اهدای عضو در جامعه را بیان کنند

معاون امور اجتماعی دانشگاه ظهر جمعه دوم مهرماه در جلسه هماهنگی هیئت های عزاداری استان کرمانشاه حضور یافت و به بیان اهمیت ترویج بحث اهدای عضو در جامعه پرداخت.

پروفسور علی الماسی با یادآوری جایگاه مهم مداحان و روحانیان در جامعه از آنان خواست به کمپین سراسری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای ترویج اهدای عضو و نهضت ثبت نام در بانک خون برای اهدای سلول های بنیادی بپیوندند تا در ماه محرم  و در سالگرد ایثار بزرگ سیدالشهدا جامعه را به سوی ایثار دیگری رهنمون شوند.

وی به لیست بلند بالای بیماران نیازمند به پیوند و نگرانی های خانواده هایشان برای نجات جان عزیزانشان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با همت بلند روحانیان و مداحان بتوانیم مردم را برای موافقت با اهدای عضو بستگان دچار مرگ مغزی راضی کنیم و با آن جان تعداد بیشماری را نجات داده و به زندگی عادی برگردانیم.

دکتر الماسی به جایگاه بسیار نامناسب استان کرمانشاه در بحث اهدای عضو اشاره کرد و گفت روحانیون و مداحان می توانند با ایفای رسالت خود در این حوزه و بیان مشابهت های این ایثار با حرکت سرنوشت ساز امام حسین ، نقش خود را در این حوزه نیز ایفا کنند  .

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مصمم است جهت نجات جان بیماران صعب العلاج مردم استان را با فرهنگ اهدای عضو آشنا کند.