حضور پر رنگ پروفسور الماسی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع شورای شهر

نشست مشترک اعضای شورای شهر و هیات مدیره مجمع خیرین سلامت مورخ 5/7/1395در محل سازمان پارکها برگزار گردید.
در این نشست ، امیر قنبری  ، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت ضمن معرفی ساختار مجمع خیرین به اهداف عالیه این مجمع اشاره واظهار داشتند: در چند سال اخیر خیرین استان بیش از دوازده میلیارد تومان برای احداث فضاهای درمانی ، درمانگاهی وخانه بهداشت ،خرید تجهیزات پزشکی ،کمک به بیماران نیازمند بخش سلامت در این استان هزینه کرده اند که بسیاری از مشکلات در این عرصه توسط خیرین رفع شده است.
قنبری  در این جلسه با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه عضو هیات امناء مجمع خیرین سلامت استان  کرمانشاه هستنداز زحمات اعضای شورای شهر  تشکر کرد و همکاری وتعامل این شورا ومجمع را در عرصه سلامت خواستار شدند ودر خواست های مجمع را به اطلاع اعضاءمحترم رسانید.
خسرو سرتیپی مسئول روابط عمومی ومشارکتهای مجمع خیرین سلامت گفت : مجمع خیرین بازوان دولت است که با تعیین اولویت ها و جذب خیرین ، درصدد ارائه خدمات به مردم و کاستن از بار دولت است.ایجاد شناسه برای تک تک خیرین توسط واحد مشارکت ها هزینه نمودن کمک ها جمع آوری شده با توجه به نیت خیر یکی از اهدافی است که مجمع خیرین به آن دست یافته است.
دیگر اعضای شورای شهر با تایید عملکرد مجمع خیرین موافقت خود را  با اختصاص زمین برای ایجادمراکز بهداشتی ودرمانی.... اعلام داشتند.