پایش و ارزیابی عملکرد 3 موسسه ی خیریه ی سلامت محور در سطح استان کرمانشاه

به منظور تعیین شاخص های عمومی نظارت بر عملکرد مؤسسات خیریه ی سلامت محور استان، 3 مؤسسه در شهرستان های هرسین و صحنه مورد پایش معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفتند.

مدیران و کارشناسان ادارات امور خیرین و سازمان های مردم نهاد معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به هدف بررسی ، سنجش ، تعیین شاخص و اطمینان از انطباق فعالیت ها و عملکرد مؤسسات خیریه ی سلامت محور سطح استان با نظامنامه ها و دستور العمل های کشوری ، برنامه پایش و نظارت بر فعالیت ها و ارتقای عملکرد های آن ها را ، از طریق پایش و ارزیابی آنان و ارایه ی مشورت ها و ارشادات حضوری در دستور کار خود قرار داده اند. از همین روی آنان با حضور در 3 مؤسسه ی خیریه در شهرستان های هرسین و صحنه ، در تاریخ 1396/11/09 ، به ارزیابی فعالیت های آن ها پرداختند.

شایان ذکر است مراکز مورد اشاره، مؤسسات " مرکز گذری کاهش آسیب سرخس هرسین ،  " کلینیک و اورژانس مددکاری اجتماعی بامداد هرسین  "  و " مؤسسه ی خیریه ی اقامتی میان مدت گروه همیار امید صحنه " بودند که به ترتیب در حوزه های ارایه ی خدماتی چون : خدمات مشاوره و کاهش آسیب هایی چون اعتیاد و رفتارهای پر خطر ، مددکاری اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب پذیر مانند؛ ناتوانان ذهنی و معلولین حرکتی ، ناشنوایان و... و پیش گیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی و فراهم نمودن زمینه ی اشتغال افراد دارای سابقه ی سوء مصرف مواد  فعالیت دارند.

گفتنی است ارزیابی های صورت گرفته شامل موضوعاتی چون : انطباق فعالیت های جاری مؤسسات با اهداف مندرج در اساسنامه تأسیسی ، بررسی عملکرد صورت حساب های مالی مؤسسات به لحاظ ثبت آن ها در دفاتر روزانه و کل ، اطلاع از نحوه ی مشارکت های اجتماعی خیرین حوزه ی فعالیت و تکنیک های بکار رفته در جلب مشارکت های نقدی و غیر نقدی و داخلی و خارجی می باشد .

رئیس اداره ی امور خیرین حوزه ی مشارکت های مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه ، یکی دیگراز  اهداف  اجرای برنامه ی پایش مؤسسات خیریه ی سلامت محور سطح استان را ، توانمند سازی پرسنل آنان از طریق بروز رسانی اطلاعات و دانش مرتبط و فراهم نمودن زمینه های ارتباط مؤثرآن ها با سایر خیرین و  مؤسسات مشابه ذکر کرد.

مهتاب سکوتی هم چنین با اشاره به هماهنگی های صورت پذیرفته جهت برگزاری دوره های آموزشی، از تدوین برنامه ای آموزشی  به منظور توانمندسازی اعضای مؤسسات خیریه  خبر داد.