برگزاری سمینار یک روزه ی آموزشی " سلامت روان جامعه نگر " در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

کارگاه یک روزه ی آموزشی " سلامت روان جامعه نگر " در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، ویژه ی کارشناسان سلامت روان شبکه های بهداشتی ، درمانی شهرستان های تابعه و مؤسسات خیریه ی سلامت محور سطح استان برگزار گردید.

به همت حوزه ی مشارکت های مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، کارگاه آموزشی یک روزه ای به منظور آشنایی کارشناسان سلامت روان دانشگاه در سطح کلیه ی شبکه های بهداشتی ، درمانی شهرستان های تابعه و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، با تعاریف ، اصول و مبانی سلامت روان منطبق با مفاهیم جامعه نگر ، در روز شنبه 1396/11/14 درمحل سالن  اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی طالقانی برگزار شد .

در این نشست آموزشی مدرسان کارگاه، آقایان دکتر علی عزیزی ، متخصص پزشکی اجتماعی و رئیس مرکز آموزش پزشکی جامعه نگر دانشگاه علوم پزشکی و بهنام خالدی ، عضو هیأت علمی و کارگروه سلامت روان دانشگاه ، به ترتیب شرکت کنندگان را با موضوعات مطرح و علمی روز در خصوص  تعاریف ،  اصول و اهداف سطوح اول و دوم پیش گیری در سلامت روان و اختلالات روانی، اجتماعی آشنا کردند .

گفتنی است نمایندگان تعدادی از مؤسسات خیریه ی سلامت محور سطح استان مهمان ویژه این نشست آموزشی بودند.