سومین جلسه ی شورای پیام رسان سلامت استان کرمانشاه برگزار گردید

سومین جلسه ی شورای پیام رسان سلامت، به دعوت دبیرخانه ی تخصصی – مشورتی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، در تاریخ 1396/11/28 در معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.

سومین جلسه ی شورای پیام رسان دانشگاه علوم پزشکی ، به منظور طرح و انتخاب پیام های سلامت محور دارای اولویت  برای انعکاس در رسانه های محلی استان در اسفندماه جاری برگزار گردید. در ابتدای این جلسه مدیر مؤلفه های اجتماعی مؤثر برسلامت معاونت اجتماعی، بر اهمیت استفاده ی هر چه بیشتر از ظرفیت های خلاقانه ی هنری در تهیه و انعکاس پیام های سلامت محور تاکید نمود . دکتر رامین رضایی بکارگیری هوشمندانه ی ظرائف هنری را، موجب غنای بیشتر پیام ها و تأثیرگذاری قوی تر آن ها بر ارتقای سواد و فرهنگ سلامت بومی شهروندان استان دانست .

در ادامه رئیس دبیرخانه ی تخصصی مشورتی کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، پس از ارایه ی گزارش عملکرد این نهاد در سه ماهه ی سوم سال ، به جمع بندی نظرات کارشناسی ارایه شده از سوی ادارات و سازمان های عضو شورا پرداخت .

مدیر روابط عمومی دانشگاه و رئیس شورای پیام رسان سلامت نیز در این جلسه، با تشریح کلیاتی در خصوص چگونگی انتخاب پیام ها و اخبار مرتبط با سلامت ، نحوه ی تعیین اهمیت و به روز بودن آن ها،  چگونگی بررسی و نهایی کردن انواع پیام ها  با احتساب هزینه های مربوطه ، برکیفیت انتقال آن ها  توسط اصحاب رسانه و  شیوه های مختلف  انتشار و اطلاع رسانی به افکار عمومی شهروندان اشاره کرد.

در پایان موضوعات مرتبط با "  کم تحرکی "  و  "  پیش گیری از حوادث ناشی از مراسم چهار شنبه ی آخر سال  "  ، به عنوان موضوعات سلامت محور اولویت دار در ماه جاری ،  انتخاب گردیدند و مقرر شد تا دبیر شورای پیام رسان استان ، با توجه به قابلیت های اجرایی ، نسبت به تدوین علمی پیام های مورد اشاره و ارایه آن ها به روابط عمومی دانشگاه ، جهت انعکاس مناسب در رسانه های محلی مبادرت نمایند.