شرکت کارشناسان اداره ی مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در اجلاس دو روزه "جامعه ایمن"

به مناسبت سالروز "حادثه ی پلاسکو" و گرامیداشت شهدای این حادثه ، اجلاس دو روزه " جامعه ایمن " با هدف ارتقای عادلانه ایمنی شهروندان و پیش گیری از حوادث و سوانح در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

کارشناسان اداره ی مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در اجلاس دو روزه "جامعه ایمن" که به هدف آموزش مدل، فرآیند اجرای برنامه، مطالبه گری ، با محوریت ایمنی ساختمان، ایمنی مراکز تفریحی-  ورزشی، ایمنی ترافیک و حمل ونقل، ایمنی مراکز درمانی و ایمنی محیط کار برگزار گردید، شرکت کردند.

سخنرانان اصلی این نشست دکتر سیدحسن هاشمی ، وزیر محترم بهداشت و دکتر ایازی ، معاون اجتماعی این وزارت خانه بودند.

گفتنی است برنامه های این  همایش در دو روز متوالی، به شیوه های سخنرانی وارایه ی مطالب در قالب پنل های تخصصی ، در خصوص موضوعات جامعه ایمن، معرفی شبکه ی ملی جوامع ایمن ایران و الحاق اولین شهرها به جامعه ایمن، مراسم ویژه ی سالگرد پلاسکو، نمایشگاه و یادمان شهدای آتش نشان، ثبت ایده های خلاقانه و برتر در حوزه ایمنی، تقدیر از جوامع ایمن فعال کشور و تقدیر از حامیان اجرایی همایش برگزار گردید.

شایان ذکر می باشد که معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از چند سال قبل ، پروژه ی جامعه ی ایمن را در شهرستان سنقر ، به عنوان پایلوت کشوری در دست اقدام و اجراء قرار داده است.