برگزاری جلسه ی آموزشی سوءمصرف مواد برای دانش آموزان دبیرستانی

اداره ی مؤلفه های اجتماعی مؤثر بر سلامت و دبیرخانه ی کارگروه سلامت و امنیت غذایی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، به مناسبت هفته ی مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی ، به برگزاری نشستی آموزشی با موضوع " گرایش دانش آموزان مقطع دبیرستان به سوء مصرف مواد " در تاریخ 1396/09/07 اقدام نمود.

در این جلسه ی آموزشی ، رئیس دبیرخانه ی کارگروه سلامت و امنیت غذایی و مدرس نشست ، با بیان مطالبی در خصوص روش های ترغیب جوانان و نوجوانان جامعه به مصرف مواد مخدر،  با آگاهی رسانی به آنان خواست تا جوانان در این زمینه ، هوشیار و نسبت به سرنوشت و حیات فردی و اجتماعی خود حساس باشند.

وی هم چنین ضمن معرفی انواع روانگردان های جدید با عناوین متنوع ، به عدم یادگیری و نبود برخی از مهارت های ارتباطی ضروری  نزد دانش آموزان ، به ویژه  " مهارت نه گفتن "  اشاره کرد و آموزش هایی را نیز به آنان ارایه نمود .