دومین جلسه کانون سلامت محله 22 بهمن جهت انتخاب دبیر و جانشین دبیر برگزارشد

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دومین جلسه کانون سلامت محله 22 بهمن در تاریخ بیست و هفتم آبانماه با حضور رئیس و کارشناسان اداره سلامت شهروندی شهرداری،کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، معتمدین و خیرین محله 22 بهمن در فرهنگسرای کوثر برگزار گردید.

این جلسه با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم آغاز و سپس رحیمی کارشناس اطلاع رسانی معاونت اجتماعی توضیحات کامل و مبسوطی در خصوص ساختار تشکیل کانون سلامت محله ارائه دادند و حاضرین به طور کامل با وظایف، اختیارات و دامنه فعالیت های این کانون آشنا شدند.

در ادامه دکتر شیرزادی رئیس اداره سلامت اجتماعی وشهروندی شهرداری در خصوص نقش و جایگاه شهرداری در کانون سلامت محله مطالبی را ایراد نمودند.

در پایان این جلسه داوطلبین دبیری و جانشین دبیری کانون اعلام آمادگی  نموده رزومه و سوابق فعالیت های اجتماعی خود را  بیان نمودند.

پس از ارائه توضیحات و آشنایی حاضرین با موضوع مورد بحث رای گیری انجام شد.