کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی باموضوع عوامل خطرساز آسیب های اجتماعی جهت نوجوانان و دانش آموزان تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی کارگاه آموزشی آسیب های اجتماعی به همت کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی و اداره مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه  علوم پزشکی کرمانشاه  با حضور پرسنل معاونت اجتماعی ناجا جهت  نوجوانان 15- 14 ساله مدرسه راهنمایی میرداماد واقع در شهرک ظفر در تاریخ سی ام آبانماه سالجاری تشکیل گردید.

در این کارگاه دکتر بیگلری رئیس کار گروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی معاونت اجتماعی مطالب جامع و گویایی  با محوریت عوامل خطرساز آسیب های اجتماعی جهت نوجوانان و دانش آموزان  رده سنی 15- 14 ساله آموزش دادند .

در این نشست که کارشناس اداره همکاریهای بین بخشی و توسعه پایدار و کارشناس امور اجتماعی سلامت معاونت اجتماعی و جمعی از والدین دانش آموزان نیز حضور داشتند با پرسش و پاسخ دانش آموزان و والدین ایشان ادامه یافت.

در این جلسه همچنین در خصوص راه اندازی کانون سلامت محله نیز بحث وتبادل نظر به عمل آمد.

در خاتمه این کارگاه از سوی مدیریت مدرسه دخترانه میرداماد از دکتر بیگلری با اهداء لوح ، تقدیر بعمل آمد.