به همت معاونت اجتماعی وبا مشارکت شهرداری در شب یلدا جشن کانون سلامت محلات برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی نشست مشترک معاونت فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با معاونت اجتماعی دانشگاه در این معاونت برگزارشد.

در این نشست دکتر منصوری معاون اجتماعی دانشگاه  با تاکید بر نقش موثر تبلیغات ورسانه ها در معرفی کانونهای سلامت محله پیشنهاد تشکیل اتاق فکر جهت بررسی وتبادل نظر پیرامون مباحث مشترک در کانونهای سلامت محلات را ارائه دادند.

ایشان عنوان کردند اخیرا واحد آموزش وارتقای سلامت نیز به این معاونت انتقال یافته است وبه این ترتیب با حضور سفیران سلامت می توانیم اقدامات گسترده تری در زمینه افزایش کمی وارتقای کانون های سلامت محلات انجام دهیم.

دکتر عبدالملکی معاونت فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری  نیزبا بیان اینکه دغدغه مشترک همه ما جلب مشارکت مردم در عرصه  سلامت است  گفتند در این راستا همه مشتاقیم به نحواحسن همکاری ومشارکت سازنده داشته باشیم.

در این راستا در تلاشیم مراسم باشکوهی با مشارکت سمن ها واعضا کانون سلامت محلات با هدف معرفی گسترده کاتنونهای سلامت محلات در شب یلدا با حضور همشهریان عزیزمان بر گزار کنیم.

در پایان نشست مقرر شد هیئت اجرایی سناریوی برنامه را ارائه نماید ونشست هماهنگی در معاونت اجتماعی تشکیل گردد.