نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار کرمانشاه افتتاح شد

با بازدید روز گذشته دکتر حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار کرمانشاه افتتاح شد.

غرفه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی متشکل از مدیریت های حوزه تحقیقات و فناوری و همچنین دستاوردهای پژوهشی دانشکده ها است.

علاقمندان می توانند جهت بازدید از نمایشگاه در روزهای ۲۵ لغایت ۲۸ آذر از ساعت ۹ الی ۱۸ به سالن کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی مراجعه نمایند.

گفتنی است شعار این هفته «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی» است و عناوین روزهای آن به شرح زیر می باشد.

۲۴ آذرماه،«پژوهش، فناوری، مدرسه و دانشگاه»،

۲۵آذرماه «پژوهش، فناوری و رسانه»،

۲۶ آذرماه «پژوهش، فناوری و صنعت»،

۲۷ آذرماه مصادف با روز وحدت حوزه و دانشگاه با عنوان «پژوهش، فناوری و علوم انسانی و هنر»