دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسیر ارتقای پژوهش و فناوری

✍ یادداشتی از دکتر محمودرضا مرادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

💠 کاوش و پژوهش در نهاد انسان به عنوان موجودی پرسشگر و جستجو قرار داشته و این عناصر مهم رمز پیدایش و بالندگی تمدن بشری است . سال های بسیار محققان حیطه های گوناگون علمی با کاوشگری سهم بزرگی از دانسته ها و آموخته های بشری را به خود اختصاص داده اند و در این میان  پژوهندگان حوزه های گوناگون مرتبط با سلامت ، جایگاه ویژه ای دارند ، چرا که آنان در ادوار مختلف تاریخ ، تهدیدات جدی و مخاطرات گسترده سلامت مردم را از میان برداشته و موجب افزایش کیفیت زندگی و طول عمر بشر شده اند.

💠 امروزه نیز مقوله توسعه سلامت مرهون خدمات محققان و فناورانی است که خستگی ناپذیر و‌ کوشا ، در خلوت آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ، در سکوت کتابخانه ها ، در وسعت دنیای فناوری اطلاعات و ... بر پشته این تمدن و دانش ارزشمند افزوده و این رسالت مقدس و بزرگ را در عصر خود به دوش می کشند.

💠 حال با پشت سر گذاشتن هفته پژوهش و فناوری ، ضمن یاد کردن از همه گذشتگان و  تقدیر ویژه از پژوهشگران و فناوران محترم دانشگاه ، که در مقاطع مختلف همواره در این راه ثابت قدم مانده اند ، امیدوارم دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه که پس از سال ها درخشندگی در حوزه پژوهش و فناوری با اقدامات انجام شده و‌ موفقیت هایی از جمله تخصیص اعتبارات مشخص از بودجه دانشگاه ، مصوب نمودن دو پژوهشکده و برنامه ریزی راه اندازی پژوهشگاه ، کسب رتبه دوم در میان دانشگاه های تیپ ۲ کشور و حتی امتیاز پژوهشی بالاتر از برخی دانشگاه های تیپ یک ، کسب رتبه اول تحقیقات دانشجویی در بین‌ دانشگاه های تیپ دو کشور ، کسب رتبه هشتم در میان مراکز رشد کشور ، کسب رتبه اول در بین مراکز تحقیقات عوامل محیطی کشور ، راه اندازی آزمایشگاه مجازی و ده ها موفقیت و دست یابی به شاخص های برتر ، درصدد ترسیم افق های جدیدی در این مقوله است ، روز به روز با کمک و همت جمعی ، در تولید دانش کاربردی موفق بوده و‌ در بخش های صنعتی ، کار آفرینی و تولید ثروت ، در جامعه ، به طور جدی ایفای نقش نماید.

💠 لازم می دانم‌ تاکید کنم که ما براساس ساختار دانش مدار و بنیاد مبتنی بر اندیشه و‌ تحقیق در دانشگاه ، باید برای حل مشکلات جامعه پیش قدم شویم و طرح های پژوهشی مان را به سمت و سوی حل معضلات و ارایه روش های نوین ، بهره ورانه و کاربردی در درمان بیماری ها ، گسترش بهداشت و توسعه صنعتی و دانش بنیان، قدرت بخشی به آموزش دانشگاه و همیاری در راه اندازی و تقویت واحدهای تحقیق و‌ توسعه در مراکز مختلف ببریم.

💠 در پایان بار دیگر از همه دست اندرکاران امر پژوهش سپاسگزاری کرده و برای آنان توفیق و سربلندی آرزو ‌می نمایم.

✔ دکتر محمودرضا مرادی
     رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه