شاخص های هفده گانه عدالت در سلامت احصاء می شود

اولین جلسه کارگروه احصاء شاخص های 17 گانه عدالت در سلامت در معاونت اجتماعی دانشگاه شنبه هشتم دیماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی در این نشست که با هدف احصاء شاخص های هفده گانه عدالت در سلامت و باحضور نمایندگان ادارات و سازمان های مختلف و ذیربط تشکیل شد دکتر رضایی قائم مقام معاون اجتماعی و مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت اظهار داشتند این جلسه بدنبال مصوبه پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور جهت احصاء شاخص های عدالت در سلامت از سازمانهای مرتبط می باشد.

ایشان عنوان کردند امروزه در دنیا 69 شاخص سلامت تعریف شده است که برای ما 17 شاخص (بین بخشی و برون بخشی) در صدر احصاء قرار گرفته، از همه ادارات و سازمان های ذیربط می خواهیم با ابزارهای قابل دسترس در سازمان مربوطه شاخص های قابل حصول را به ما ارائه دهند.

در ادامه دکتر بیگلری رئیس کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی گفتند به منظور کمک به سیاستگزاری هماهنگ و خرد جمعی در ارتقای سلامت استان، تسهیل ارتباط و مشارکت بین بخشی،

پیگیری و پایش نظام مند مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان و همچنین با توجه به توافقات انجام شده در سطح هیئت وزیران در قالب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

کشور و لزوم احصاء شاخص های 17 گانه جلب حمایت و همکاری دستگاه ها الزامی است.

در این نشست مقرر شد سازمان های ذیربط ظرف مهلت مقرر نسبت به تکمیل اطلاعات، احصاء شاخصها و ارائه آن به معاونت اجتماعی دانشگاه در قالب فرمت اکسل تحویلی در لوح های CD توزیع شده در

جلسه فوق اقدام نمایند.