آغاز به کار سمن صرع در استان کرمانشاه با حضور قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دکتر فیض اله منصوری از شروع به کار رسمی سمن صرع دراستان کرمانشاه با حضور قائم مقام  مدیر عامل انجمن صرع ایران خبر داد.

ایشان همچنین ضمن ابراز حمایت از سمن ها به اهمیت نقش سمن های مرتبط با حوزه سلامت اشاره نموده و بر عزم معاونت اجتماعی دانشگاه در جهت  اجتماعی نمودن سلامت تاکید کردند .

در نشستی که به همین منظور امروز شانزدهم دیماه  در دفتر جلسات معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شد شعبه استانی انجمن صرع کرمانشاه با حضور  قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران، معاونت اجتماعی

دانشگاه ،مدیر مشارکتهای مردمی معاونت اجتماعی، مدیر عامل انجمن صرع کرمانشاه و نماینده اداره سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی به طور رسمی شروع به  فعالیت نمود.

در این نشست مهندس فرج قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران به لزوم شناسایی بیماران مصروع در استان از طریق ارجاع گروه نورولوژی و نورولوژیست های دانشگاه جهت دریافت خدمات حمایتی به انجمن

مذکور با توجه به هماهنگی های انجام شده قبلی از طریق مدیر عامل انجمن صرع کرمانشاه  اشاره نمودند .

یادآور می گردد اطلاع رسانی درخصوص بیماری صرع، شناسایی و حمایت بیماران ، آموزش و پژوهشهای مرتبط  در این حوزه  در کنار حمایت بیماران و خانواده ، ارائه خدمات تشخیصی ، درمانی  ،  مددکاری و

مشاوره از اهم فعالیت های  مورد نظر در انجمن های صرع  میباشند.

شایان ذکر است طی هماهنگی های انجام شده با ریاست بیمارستان روانپزشکی فارابی اتاقی جهت فعالیت این سمن و دو سمن دیگر فعال در حوزه سلامت روان اختصاص یافته است .