کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی با محوریت ارتباط زوجین

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی با محوریت ارتباط زوجین با هدف ارتقای کمی وکیفی مهارتهای فردی در زندگی خانوادگی با حضور همکاران معاونت اجتماعی امروز نوزدهم دیماه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

این کارگاه دکتر منیر حسینی روانشناس و عضو گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مهارتهای ارتباطی فردی با اشاره به مهارتهای ارتباطی ده گانه رفتاری که سازمان بهداشت جهانی روی آن

تاکید دارد بیان داشتند تحقیقات نشان می دهد امروزه تقریبا 70 تا 80 درصد طلاقها در 5 سال اول زندگی رخ میدهد واز این تعداد نیز بین  50 تا 60 درصد جدایی ها در 2سال اول زندگی زناشویی اتفاق  می افتد .

ایشان تاکید کردند در ازدواج دومسئله انتخاب صحیح ومدیریت روابط  زناشویی اثر بسیار مهمی در تدوام ازدواج دارد .

در این کارگاه  در خصوص مقوله های مهارتهای کلامی وارتباطی ، شیوه صحیح بیان مطالب و مهارت حل مسئله همچنین مدیریت وکنترل رفتاری ، زبان بدن واهمیت آن در روابط زوجین و مهارتهای ارتباطی فردی آموزش داده شد.