جلسه اندیشگاه سلامت در معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی جلسه اندیشگاه سلامت ( اتاق فکر) با حضور نمایندگان سازمانها وادارات در معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر رضایی قائم مقام معاونت اجتماعی ومدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت عنوان کرد راهکارهایی که قرار است در این نشست به نقش سلامت در توسعه پایدار وسلامت انسان پرداخته شود مطرح می گردد اتاق فکر از حوزه خدمات مختلف تخصصی تشکیل می شود ودر راستای ارتقای سلامت وتوسعه تفکر سیستمی تعامل در جهت توسعه پایدار و تصمیم سازی که می تواند به سلامت کمک کنند.

وی در ادامه گفت ماموریت اتاق فکر گردآوری نظرات صاحبان اندیشه وکارشناسان حوزه های تخصصی مرتبط وصیقل دادن به افکار است.

دکتر بیگلری رئیس کارگروه سلامت وامنیت غذایی با بیان دستور کار جلسه  گفت برنامه عملیاتی بر اساس نظام نامه مدیریت همه جانبه سلامت است و دستور کارجلسه با موضوعیت آلودگی زیست محیطی وتغییرات اقلیمی را عنوان کرد.

سپس مدعوین محترم به ارائه نقطه نظرات کارشناسی خود در زمینه اقدامات متناسب وقابل اجرا در حوزه منطقه ای پرداختند ومقرر گردید ایده های منتخب اولویت بندی گردند.