پرستاران با 25 سال سابقه خدمتی می توانند بازنشسته شوند

مدیر پرستاری دانشگاه اعلام کرد:  امکان بازنشستگی با ۲۵ سال سابقه خدمتی برای پرستاران فراهم شد.

دکتر پور میرزا کلهری با اشاره به برگزاری همایش کشوری اخلاق در پرستاری که هفته گذشته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم برگزارشد گفت: در این همایش بازنشستگی پرستاران با 25 سابقه خدمتی تصویب شد.

وی افزود: الکترونیکی شدن شاخص‌های ملی پرستاری، آموزش ضمن خدمت پرستاران بخش خصوصی و جذب و استخدام بصورت شرکتی به جای تمدید طرح پرستاری از جمله دیگر مواردی بود که در این همایش مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

دکتر پور میرزا، مدیر پرستاری دانشگاه با اعلام اینکه سامانه اطلاعات ملی پرستاری در کشور به بهره برداری رسیده و تاکنون ۱۳۴ هزار نفر درین سامانه ثبت نام کرده‌اند، اظهار داشت: بر اساس آمار اینفوگرافیک پرستاری ازین تعداد ۲۸ درصد پرستاران مرد و ۷۲ درصد پرستاران خانم با میانگین سنی ۲۶ سال می‌باشند.

دکتر پور میرزا با اشاره به اینکه در حال حاضر نسبت پرستار به تخت کشور یک پرستار به ازای یک تخت می‌باشد گفت: در همایش فوق تاکید فراوانی بر حفظ حریم خصوصی، رعایت کد‌های اخلاقی مراقبت و پژوهش در حیطه‌های بالینی گردید.