۱۷۷ پروژه بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال اجراست

صبح امروز نوزدهم آذرماه در نشستی با حضور رئیس دانشگاه ، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های مختلف بهداشتی و تعیین تکلیف موارد باقی مانده پیگیری و راهکارهای سرعت بخشیدن به روند ساخت این پروژه ها در دانشگاه بررسی شد.

رئیس دانشگاه در این نشست گفت: ۱۷۷ پروژه بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال اجراست.

دکتر مرادی با اعلام این خبر گفت: این طرح ها شامل ۹مرکز بهداشتی درمانی شهری، ۱۷ مرکز بهداشتی درمانی روستایی ،۵۸ خانه بهداشت، ۱۹ پایگاه بهداشتی درمانی ،۷۱ پانسیون و ۳ مجتمع اداری است و تا کنون۷۴ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژه ها اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: توزیع عادلانه مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اجرای پروژه های دانشگاه بر این اساس اولویت بندی شده است.

رئیس دانشگاه عنوان کرد: رفع نیازهای بهداشتی، درمانی و ارتقای سلامت جامعه، با مشارکت مردم و حمایت خیرین تحقق می یابد و ضرورت دارد زمینه مشارکت آنها برای انجام کارهای خیر فراهم شود.

دکتر مرادی گفت: از پروژه های بهداشتی در دست اجرای دانشگاه ، پروژه های مجتمع اداری جوانرود، مرکز بهداشتی درمانی بیستون، مراکز بهداشتی درمانی روستایی نگره ثلاث باباجانی، چنار کرمانشاه ، گرده نو سرپل ذهاب و چرالنگه هرسین و مرکز بهداشتی درمانی سه راهی سیلو کرمانشاه در اولویت کار قرار دارد.

گفتنی است طی این نشست  ضمن اولویت بندی پروژه های در دست ساخت حوزه بهداشت، راهکارهای پیشبرد این پروژه ها و جلب مشارکت خیرین سلامت در مسیر ارتقای سلامت مردم، مورد تبادل نظر قرار گرفت.