ویدئو کنفرانس دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی کشور برگزارشد

ویدئو کنفرانس دبیرخانه  شورای عالی سلامت وامنیت غذایی کشور روزیکشنبه 13 بهمن ماه برگزار شد.

سومین نشست مشترک کشوری پیرامون فعالیت وشکل گیری خانه های مشارکت مردم در سلامت استانها و شهرستانها با حضور رییس و همکاران

دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ، روسای کارگروههای سلامت و امنیت غذایی وخانه های مشارکت مردم در سلامت استانها برگزار گردید.

در این نشست بر برگزاری مجامع سلامت استانی تا پایان سالجاری ، ارسال مکاتبات و اجرا  پروژه های تعریف شده خانه مشارکت مردم به وزارتخانه ، انتقال پیام های سلامت محور ، پیشنهاد صدور ابلاغ خانه مشارکت مردم به عنوان مشاور رییس دانشگاه در امور اجتماعی نیز تاکید شد.

از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز نمایندگان ذیربط شامل دکتر حسینی رییس خانه مشارکت مردم استان ، دکتر بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی ، دکتر رامین رضایی وسبا فلاح از حوزه ساغ و مریم مسرور نایب رییس خانه مشارکت مردم در برنامه ویدئو کنفرانس مذکور حضور داشتند.