کارگاه آموزشی- توجیهی توانمندسازی روسای خانه مشارکت مردم در سلامت استان کرمانشاه برگزارشد

کارگاه آموزشی - توجیهی توانمندسازی روسای خانه مشارکت مردم در سلامت استان یکشنبه بیستم تیر ماه توسط دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

این کارگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی کرونا برگزارشد و روسای خانه مشارکت مردم در سلامت و کارشناسان ذیربط و کارشناسان سلامت روان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه حضور داشتند.

در این نشست  که با هدف  توانمندسازی روسای خانه مشارکت مردم در سلامت  و کارشناسان ذیربط شهرستان ها  برگزار شد دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان به بیان اهمیت

و نقش مشارکت های فعال مردمی خانه مشارکت مردم در سلامت ، کانون ها و مجامع سلامت در سطوح مختلف در تامین توسعه و ارتقای نظام سلامت پرداختند در ادامه از خدمات شایان شادروان استاد فقید دکتر بهزاد دماری

در نظام سلامت تقدیر به عمل آمد.

وی در ادامه به بیان اهداف کارگاه سوء مصرف داروهای نیروزا و مکمل های ورزشی، اهمیت نقش مشارکت های فعال مردمی در تامین ، توسعه و ارتقای نظام سلامت همچنین مطالبه گری ، حمایت طلبی و انتظارات برنامه عملیاتی در سال‌جاری اشاره کردند.

این کارگاه به صورت زنده توسط رادیو استانی کرمانشاه پوشش خبری داده شد ودکتر بیگلری به  نقش مشارکت های فعال مردمی خانه مشارکت مردم در سلامت اشاره کردند.

سپس دکتر رامین رضایی رئیس اداره تامین و ارتقای سلامت دبیرخانه کارگروه برنامه‌های راهبردی طرح ارتقای محصولات کشاورزی در استان را بیان و به مشارکت شهروندان در دسترسی به خدمات و انسجام اجتماعی توسعه

نهادی و ظرفیت سازی ارکان نظام نامه مدیریت سلامت همه جانبه استان اشاره کرد.

دکتر سعید سمیعی رئیس اداره توسعه پایدار دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی نیز توانمندسازی روسای خانه مشارکت مردم در سلامت استان در زمینه مطالبه گری ، حمایتگری و انتظارات برنامه عملیاتی سال

جاری را عنوان نمود.

همچنین دکتر مازیار طهماسبی مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی به سند استقرار سند روان استان معرفی الگوی همت و طرح سامان اشاره داشت ودکتر فیض الهی کارشناس سلامت روان به ارتقای سلامت روان جامعه

با استفاده از ظرفیت خانه مشارکت مردم در سلامت پرداخت و برارتقای سلامت روان جامعه با استفاده از ظرفیت خانه مشارکت مردم و توانمندسازی در زمینه مطالبه گری و حمایت طلبی تاکیدکرد.

در خاتمه دکتر مولاداد حسینی رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان نیز به اولویت بندی مشکلات و پیگیری های مربوطه اشاره نمود.

این نشست با تقدیر از شبکه های فعال و سازمانهای پیشرو در برنامه های دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی به پایان رسید.