تسلیت و ابراز مراتب همدردی به مناسبت درگذشت مرحوم مغفور جناب آقای مهندس محمدرضا فعله گری کارشناس امور مرتبط با دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه

آنچه که خداوند بزرگ مقدر می فرماید، هیچ بنده ای را توان تغییر و تعدیل آن نیست و بر آنچه که حکمت متعالی اش تعلق می گیرد هیچکس را جرأت تعبیر و تفسیر نمی باشد.خبر درگذشت همکار گرامی جناب آقای مهندس محمدرضا فعله گری موجب تأثر اینجانب و همکاران این دبیرخانه گردید. لذا بدینوسیله ضمن طلب غفران و رحمت واسعه الهی برای آن عزیز از دست رفته و آرزوی صبر و سلامتی و طول عمر با عزت برای  همکاران محترم و خانواده معزای ایشان از درگاه پروردگار متعال، مراتب همدردی و قدردانی صمیمانه خود را از خدمات شایسته آن مرحوم مغفور ابرازمی داریم. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.