استان و با مشارکت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاریخ های 18 ، 19، 24 ، 25 و 27 تیر ماه در کانون فرهنگی الزهرا آموزش وپرورش برگزار شد.
دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی و مدرس مبحث پزشکی دوره با اشاره به اینکه به سلامت باید نگرش همه جانبه داشت گفت در حفظ و ارتقای
سلامت جامعه همه سازمانها و ارگانها از جمله مجلس ، جهاد کشاورزی ، وزارتهای آموزش و پرورش ، صنایع ، بازرگانی و از همه مهمتر مردم نقش به سزایی دارند.
وی افزود سیگار، استرس ، فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی و بی تحرکی از عوامل خطر قابل تغییر هستند. تغذیه صحیح، تحرک بدنی مناسب ، رفتارهای اجتماعی و..... نقش مهمی در سلامت دارند.
در ادامه کارشناسان دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی در خصوص مباحث سرطانها وبیماریهای واگیر و غیر واگیر و بیماریهای زنان توضیحاتی ارائه دادند.