در دومین نشست مجمع سلامت شهرستان پاوه مطرح شد: تامین سلامت جامعه نیازمند نگرش همه جانبه و عزم ملی است .
صادقی معاون سیاسی فرماندار پاوه در این مجمع گفت ضرورت تشکیل خانه مشارکت و انتقال نکات و مشکلات به سطوح بالاتر تصمیم گیری و تصمیم سازی درشهرستان از اهم اهداف تشکیل خانه مشارکت است و ضروری است تمام ادارات ذیربط در این زمینه همکاری نمایند.
دکتر جهانبخش ولدبیگی مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه نیز بیان داشت تشکیل کانون های سلامت محلات می تواند نقشی تعیین کننده در ارتقای سلامت و مشارکت پذیری مردم داشته باشد,مردم شهرستان پاوه همواره پیشاهنگ مشارکت در ارتقای سطح سلامت بوده اند.
دکتر سمیعی عضو کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه با اشاره به اینکه در راه رسیدن به جامعهای سالم نیازمند مشارکت مردمی و تلاش همه دستگاهها و نهادها برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه هستیم گفت جایگاه و نقش خانه های مشارکت در استان تعیین کننده است,تجربه های چند سال اخیر در استان می تواند به عنوان نقشه راهی در این زمینه مورد توجه قرار گیرد.
امیر حاتمی رئیس خانه مشارکت پاوه در خاتمه اظهار داشت مردم پاوه همواره در همه زمینه های مشارکت اجتماعی پیشرو بوده اند. اصلاح تعداد قابل توجهی از مشکلات نیازی به منابع مالی ندارد و می توان با تکیه بر ظرفیت های شهرستانی مسائل و مشکلات را مرتفع نمود.
گفتنی است در پایان این جلسه نمایندگان کانون های سلامت، معتمدین و خیرین، فعالان اجتماعی در خصوص مسائل و چالش های حوزه سلامت شهرستان مطالبی بیان کردند.