نخستین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی در سلامت و امنیت غذایی
استان کرمانشاه در تاریخ پانزدهم مرداد ماه سالجاری به همت دبیرخانه کارگروه سلامت امنیت غذایی دانشگاه با حضور نماینده معاونت دادستان در پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق
عامه ، نماینده مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ، نماینده معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، نماینده معاونت امور درمان دانشگاه علوم پزشکی ، نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی ، مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
دانشگاه علوم پزشکی و رییس و اعضا دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست مقرر گردید کلیه اعضاء محترم نسبت به بررسی موضوعات و شکایات مردمی مرتبط با حیطه سلامت مطروحه در حوزه خود اقدام نموده و یک هفته قبل از تشکیل جلسه آتی کمیته (شهریور ماه 99 که متعاقبا زمان و مکان دقیق آن اطلاع رسانی خواهد شد) موارد احصاء شده را به دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی ارسال فرمایند.
همچنین مقرر گردید جلسات کمیته بصورت فصلی و با حضور اعضاء محترم تشکیل گردیده و حسب دستور کار هر جلسه از سازمان های مرتبط نیز جهت شرکت در جلسه دعوت بعمل آید .
در خاتمه مصوب شد بعد از گردآوری و ارسال موضوعات توسط اعضاء محترم کمیته، مواردی که قابلیت تغییر، اجرایی شدن و پایش داشته باشد (هرچند کوچک و جزیی) در کمیته مطرح و جهت طراحی مداخلات و پیگیری لازم اولویت بندی شود و اولویت های با رتبه بندی ارجحیت دار مورد پیگیری قرار گیرد (ضمنا از طرح مشکلات و معضلات مزمنی که خارج از اختیارات قانونی و دسترسی های کمیته بوده و علیرغم پیگیری های مکرر سیستم های متولی تاکنون قادر به رفع آن نشده اند خودداری گردد) .