دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت
غذایی استان کرمانشاه در تاریخ سی ویکم شهریور ماه سالجاری به همت
دبیرخانه کارگروه سلامت امنیت غذایی دانشگاه با حضور
معاون دادستان در پیشگیری از وقوع
جرم و حفظ حقوق عامه ، نماینده
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ، نماینده معاونت امور بهداشتی ، نماینده معاونت امور
درمان ، نمایندگان معاونت غذا و دارو
، نماینده معاونت
دانشجویی وفرهنگی ، مدیریت امور حقوقی ، مدیریت
بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و رییس و اعضا
دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست مروری
بر شیوه نامه کمیته صیانت از حقوق مردم
و مروری بر مصوبات جلسه قبل توسط رییس و کارشناسان دبیرخانه کارگروه تخصصی
سلامت و امنیت غذایی استان صورت گرفت و موضوع بررسی
مشکلات نان استان به پیشنهاد دکتر
امید عبدی مشاور و رییس محترم دفتر ریاست دانشگاه مطرح گردید.
در جلسه مقرر شد کارگروه تخصصی ویژه نان سالم، ذیل کارگروه
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان جهت تنظیم و تدوین نهایی سند جامع نان تشکیل
گردد و یکی از شهرستان های استان بعنوان پایلوت جهت اقدام
طرح راهبردی برنامه
مذکور انتخاب گردد.
همچنین در جهت تقویت برنامه و یکپارچه سازی آن و جلوگیری از
موازی کاری در راستای سالم سازی نان در سطح استان نسبت به حذف و ادغام کارگروه های
متعدد وابسته به سازمان های مختلف، اقدام گردد.
بررسی مشکلات سلامت مناطق روستایی فاقد حق آبه، در طرح جدید
ادغام آب شرب شهری- روستایی که از نظر نظارت حوزه بهداشتی محروم شده اند در دستور
کار جلسه آتی قرار گرفت.
همچنین شایعترین و مهمترین مشکلات سلامت مردم که از طریق
بررسی شکایات عمده مردمی در حوزه های مختلف مرتبط با سازمان های محترم عضو کمیته
صیانت از حقوق مردم در سلامت احصاء و جمع
بندی شده،
به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان جهت اولویت بندی و طرح
در جلسات آتی ارسال گردد.
در خاتمه مصوب شد حوزه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
در راستای تولید و مصرف نان سالم بعنوان یک مطالبه از ( مهارت آموزی/ توانمند سازی
و ...) فرهنگ سازی نماید و از سازمان های مرتبط با موضوع
سلامت آرد و نان ( سازمان
صمت، آرد و غله، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و ...) جهت حضور در جلسات آتی دعوت
بعمل آید.