جلسه هماهنگی و بررسی روند پیشرفت پروژه های تحقیقاتی سلامت محور ذیل سند جامع سلامت و اولویتهای تحقیقاتی کارگروه آموزش وفناوری استان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی پیشگیری از کرونا پنجم آذر ماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر الماسی مجری تدوین سند جامع سلامت استان به بیان اهداف جلسه پرداخت و در ادامه دکتر رضایی ناظر تدوین سند جامع سلامت گزارشی در خصوص روند شکل گیری نظام نامه جامع سلامت استانها در سطح کشور و توافقات به عمل آمده و تفاهم نامه کشوری فی ما بین وزیر کشور و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و ابلاغ سند مذکور جهت اجرا به استانداری های سراسر کشور ارائه دادند.
در این نشست با توجه به عدم تخصیص اعتبارات لازم جهت
پیشبرد پروژه های تحقیقاتی ذیل سند جامع سلامت
و شورای عتف استان مقرر گردید جلسه مشترکی به
منظور رفع این مساله با استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان توسط دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردد.
همچنین با توجه به فصل تخصیص اعتبارات کشوری در
مجلس شورای اسلامی و با عنایت به لزوم افزایش
اعتبارات پژوهشی مقرر شد جلسه مشترکی با حضور مجریان
محترم اولویت های پژوهشی ذیل سند جامع سلامت و مجمع نمایندگان محترم استان به منظور توجیه ایشان جهت انجام رایزنی و پیگیری های لازم در
راستای افزایش اعتبارات پژوهشی استان
اقدام لازم صورت گیرد.
مصوب گردید با عنایت به ماهیت داینامیک و پویای سند
جامع سلامت و لزوم استمرار تحقیقات مربوطه تا حصول
نتیجه و دستیابی کامل به اهداف مورد نظر در صورت نیاز طرح های تحقیقاتی در سنوات آتی نیز جزء اولویت های پژوهشی استان قرار گرفته و قابلیت استمرار و ادامه داشته باشند.
با توجه به موارد مطرح شده در جلسه و
توافق بعملآمده با مجریان محترم طرح های تحقیقاتی
ذیل سند جامع سلامت و شورای پزوهشی استان مقرر
گردید ظرف مدت یک هفته کاری پس از اینجلسه، مجریان محترم گزارشی از میزان پروژه
های خود به همراه مستندات مربوطه را (با حفظ حق مالکیت معنوی ذی نفعان) به مجری محترم تدوین سند جامع سلامت
استان ( دکترعلی الماسی)
ارسال نمایند.
در خاتمه مصوب شد مجری محترم تدوین سند جامع
سلامت استان پس از دریافت و جمع بندی اطلاعات ارسالی مجریان محترم اولویت های پژوهشی ذیل سند
جامع سلامت و شورای پژوهشی استان (با حفظ حق مالکیت معنوی ذی نفعان)
اطلاعات دریافتی را جهت ارسال به وزارت متبوع به
دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت
غذایی ارسال نمایند.