اولین جلسه بین بخشی کمیته راهبردی طرح ارتقای سلامت 8
محصول کشاورزی استان در سال 1401 جهت تعیین سازوکار تامین مالی برای اجرای برنامه مذکور و تدوین برنامه زمان بندی و اقدام سه شنبه 29 آذر ماه برگزار شد.
این نشست در راستای عملیاتی نمودن طرح راهبردی کشوری ارتقای
سلامت محصولات کشاورزی هدف استان کرمانشاه سالم سازی تولید محصول سیب زمینی و پیاز در 30% از اراضی زیر کشت استان برگزار شد.
در این نشست مقرر شد سازمانهای ذیربط بر اساس وظایف سازمانی
اداری برنامه زمانبندی و اقدام شامل آموزش ، اطلاع رسانی ، پایش ونظارت بر مصرف سموم آفت کش ها و کودهای شیمیایی و ،آبیاری مزارع و سنجش آلایندگی آب خاک و محصول از نظر وجود میزان استاندارد فلزات سنگین ضمن برآورد میزان بودجه لازم در سال زارعی جاری جهت اجرای برنامه ها ی راهبردی ارتقای کیفیت سلامت محصولات کشاورزی هدف استان کرمانشاه را تدوین و به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و سازمان جهاد کشاورزی ارسال نمایند.