در تاریخ 1402/03/21اولین کمیته تخصصی " بهبود و ارتقاء کیفیت
و سلامت نان استان" در سالن
جلسات دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با
حضور کلیه دستگاه های اجرایی ذیربط در تولید نان، انجمن های صنفی، معاونت های
ذیربط دانشگاه و همچنین کارشناسان این دبیرخانه تشکیل گردید.
در ابتدای
جلسه دکتر حسین بیگلری رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ضمن
عرض خیر مقدم به مدعوین، به بیان اهداف و ضرورت تشکیل این کمیته تخصصی پرداختند و یکی
از اهداف مهم سند ملی تغذیه و امنیت غذایی کشور را ارتقای کیفیت و سلامت نان عنوان
کردند. وی همچنین ضمن اشاره به اهمیت نقش نان در سبد غذایی خانوار، تلاش در جهت
کاهش میزان نمک و حذف عوامل افزودنی غیر مجاز در نان را مورد تأکید قرار دادند.
در ادامه دکتر
شهریار مستوفی در خصوص چالش های حوزه آرد و نان از مزرعه تا سفره و همچنین در زمینه
تدوین سند ارتقاء کیفیت نان در استان مطالبی را ارائه نموده و بر هماهنگی و همدلی
کلیه دست اندرکاران آن حوزه تأکید نمودند.
در پایان بعد
از استماع نظرات و پیشنهادات کلیه اعضاء حاضر در جلسه، چالش ها و همچنین برنامه
های در دست اقدام کلیه متولیان آرد و نان جمع بندی و مقرر گردید در اسرع وقت نسبت به
انعکاس آنها به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور افدامات مقتضی بعمل آید.
لازم به ذکر
است موافقت گردید که پیشنهاداتی هم جهت بهبود و اصلاح کیفیت آرد و نان به شورای مربوطه
در استان ارائه گردد.