<p class="MsoHeader" dir="RTL"><span dir="RTL"></span><b><span lang="FA"><span dir="RTL"></span><span> </span>کمیته فنی سنجش آلایندگی محصولات کشاورزی، آب و خاک طرح کشوری راهبردی ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی هدف استان کرمانشاه(سیب زمینی و پیاز) روز سه شنبه مورخ 1402/07/25با حضور نمایندگان ادارات کل و سازمان های جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، حفاظت محیط زیست، استاندارد و معاونت های امور بهداشتی و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی</span></b><span dir="LTR"></span><b><span dir="LTR" lang="FA"><span dir="LTR"></span> </span></b><b><span lang="FA">در محل دفتر ریاست دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی تشکیل گردید.</span></b></p> <p class="MsoHeader" dir="RTL"><b><span lang="FA"><span> </span>ابتدا دکتر رامین رضایی ضمن خیر مقدم به مدعوین محترم به بررسی وتبین اهداف جلسه و همچنین گزارش اقدامات انجام شده سنوات قبل و میزان همکاری و پاسخگویی سازمان ها پرداخت و با طرح موارد مذکور از کلیه مدعوین محترم و نمایندگان ادارات و سازمان های ذیربط درخواست همکاری نموده وانجام اقدام موثر در راستای اجرایی سازی برنامه ها و سیاستهای تعیین شده جهت ارتقاءکیفیت محصولات مورد نظر<span> </span>با بکار بردن راهکارهای<span> </span>قابل اجرا و مفید را توصیه نمودند، چرا که ارتباط مستقیم و غیر مستقیم این موارد با سلامت عمومی آحاد جامعه و خصوصا گروه های آسیب پذیر، انکار ناپذیر بوده و بدون شک در جهت یکی از اهداف سلامت محور اصلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (با رویکرد پزشکی پیشگیری و اجتماعی) موثر خواهد بود .</span></b></p> <p class="MsoHeader" dir="RTL"><b><span lang="FA">سپس نمایندگان سازمان های مدعو به بیان نکته نظرات، چالشها و انتظارات خود در این خصوص پرداخته و پس از بحث و تبادل نظر تصمیماتی در این زمینه اتخاذ گردید و مقرر شد جهاد کشاورزی به عنوان متولی محوری این برنامه نسبت به احصاء مشکلات، اقدام لازم را به عمل آورده و مکاتبات مربوطه با سازمان های بالادستی جهت رفع این موانع و پیگیری و اجرای طرح مذکور بعمل آید و در انتها جلسه با ذکر صلوات پایان یافت.</span></b></p>