اخبار

برگزاری دومین کمیته فنی بهبود کیفیت وسلامت نان استان کرمانشاه در دبیر خانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذای

برگزاری  دومین کمیته فنی بهبود کیفیت وسلامت نان استان کرمانشاه در دبیر خانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذای

در مورخه 1402/07/26دومین کمیته فنی بهبود کیفیت وسلامت نان استان با حضور کلیه دست اندرکاران حوزه آرد ونان (جهاد کشاورزی-سازمان صمت اداره استاندارد-شرکت غله وخدمات بازرگانی دانشکده تغذیه معاونت غذا ودارو معاونت بهداشتی- اتحادیه نانوایان انجمن کارخانه جات آرد)در محل دبیر خانه سلامت وامنیت غذایی برگزار گردید، در ابتدای جلسه آقای دکتر شهریار مستوفی  به بیان اهداف برگزاری این نشست پرداخته ودرخصوص عوامل تاثیر گذار برسلامت نان از مزرعه تا سفره وهمچنین در خصوص برنامه غنی سازی آرد با آهن واسید فولیک ،کاهش نمک نان ،انتخاب 1تا3 کارخانه آرد جهت تولید آرد  کامل در استان با توجه به تاکید مقام  عالی وزارت و کمیسیون اصل نود مجلس وهمچنین تهیه وتدوین برنامه عملیاتی درحوزه آردونان در سال 1403  مواردی رامطرح نمودند، در ادامه جلسه پس از استماع  نظرات وپیشنهادات اعضاء حاضر در جلسه در خصوص موارد مطروحه تصمیماتی اتخاذ گردید.

۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۰۹:۰۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید