درمورخه
1402/08/14کلاس آموزشی در خصوص مدیریت کنترل controlmanangement در محل دبیرخانه کارگروه سلامت
وامنیت غذایی جهت کلیه همکاران وکارشناسان مربوطه تشکیل گردید، در این جلسه ضمن
شرح کامل روشهای مختلف مدیریتی با اشاره به مفاهیم صحیح پایش وارزیابی بعنوان
بخشهای مهم واصلی مدیریت کنترل آموزشهای لازم به کارشناسان این حوزه داده شد وسپس با بررسی بخش های مختلف وظایف مدیریتی شامل :برنامه ریزی - سازماندهی -
کارگزینی وامور اداری- جهت دهی- هماهنگی- گزارش دهی- بودجه بندی در خصوص تک تک این
موارد راهبری در کنترل وچالشهای آنها مثالهای ملموس وقابل انطباق عنوان شد. در پایان
این جلسه توسط آقای دکتر رامین رضایی مدرس کارگاه مذکور ، به سولات مطرح شده از
سوی کارشناسان پاسخ مناسب ارائه گردید