اولین نشست کمیته فنی تولید آرد ونان کامل استان کرمانشاه در سال 1403با حضور اعضاء کمیته ودر محل سالن جلسات دبیر خانه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی کرمانشاه برگزار گردید.
در این نشست تخصصی آقای دکتر بیگلری رئیس این جلسه ضمن بیان خیر مقدم با تاکید بر بهره مندی از دانش فنی اعضاءمحترم ، تعامل وهمکاری هر چه بیشتر در راستای اجرایی شدن برنامه ملی ترویج آردو نان کامل را حائز اهمیت دانستند . سپس آقای دکتر شهریار مستوفی بعنوان مدیر راهبردی ودبیر این جلسه ضمن بیان اهداف برنامه نسبت به تهیه و تدوین برنامه عملیاتی توسط هریک از ارگان های ذیربط وجمع بندی نهایی جهت ارائه به کمیته برنامه ریزی استانی تاکید ویژه نموده ، و همچنین با تشکر از اعضای محترم کمیته واقدامات ارزشمند صورت گرفته درسال گذشته در این زمینه، خلاصه از گزارش این اقدامات وشرح وظایف و عملکرد هریک از اعضاء کار گروه ارائه نمودند
تاکنون در سطح استان 13کارخانه تولیدآرد و30 واحد نانوایی آمادگی خود را جهت تولید آرد ونان کامل اعلام نموده ند، دراین نشست اجرای سیاستهای تشویقی وتولید محتواهای آموزشی وفرهنگ سازی جامعه مورد تاکید قرار گرفت .
در پایان هریک از اعضاء ضمن ارائه گزارش ،به تفکیک گزارش اقدامات وپیشنهادات خود را ارائه نموده ومصوبات این جلسه در 7بند به ادارات وارگانهای ذیربط ارا ئه گردید.