نشست
توانمند سازی اعضای شورای مرکزی و روسای خانههای مشارکت مردم در سلامت استان و
شهرستانها با حضور اعضای شورای مرکزی کارشناسان ذیربط در شبکه های بهداشت و درمان
و روسای خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستانهای تابعه به همت دبیرخانه
کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی دانشگاه با همکاری معاونتهای دانشجویی و فرهنگی
و معاونت امور بهداشتی روز چهارشنبه نهم خرداد ماه سالجاری در سالن اجتماعات بوستان برگزار شد.
این جلسه با هدف به روزرسانی اطلاعات، برقراری تعامل و
تبادل تجارب موفق، بررسی چالش ها و موانع موجود در جهت جلب مشارکت های ساختارمند
اجتماعی و بررسی اولویت های سلامت محور از دیدگاه مردمی برگزار شد.
یکی از موضوعات مطرح شده این نشست برنامه فواید نان کامل و اثرات مفید آن
بر سلامت جامعه بود که مقرر گردید در دستور کار جلسات شورا و خانه مشارکت مردم
در سلامت استان و شهرستان های تابعه قرار گیرد .
در این نشست دکتر شهریار مستوفی کارشناس اسناد و شواهد و کارشناس برنامه نان
کامل به بررسی وضعیت موجود ، بیان چالش ها موانع و راهکارهای پیشنهادی پرداختند.
همچنین
مقرر شد موضوع برنامه ترویج فواید نان کامل و اثرات مفید آن بر سلامت جامعه در
دستور کار جلسات شورا و خانه مشارکت مردم در سلامت استان و شهرستانهای تابعه قرار
گیرد.
تلاش در جهت افزایش مطالبه
گری مردم در زمینه تولید نان کامل و تحقق
شعار (( هر محله یک نانوایی نان کامل )) از طریق آموزش همگانی اطلاع رسانی
عمومی ، از دیگر مصوبات این جلسه بود