اخبار

نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج تولید نان کامل استان کرمانشاه برگزارشد

نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج تولید نان کامل استان کرمانشاه برگزارشد

 

 

     نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج تولید نان کامل استان کرمانشاه به همت دبیرخانه کارگروه سلامت امنیت غذایی دانشگاه هفتم شهریور ماه در این دبیرخانه برگزار گردید.

این نشست با هدف هماهنگی و پیگیری در تسریع اجرای برنامه بهبود کیفیت  و سلامت نان کامل در استان برگزار شد.  

دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانشگاه ضمن تاکید بر تسریع اجرای برنامه  ملی ترویج تولید آرد و نان کامل ، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص مزایای نان کامل را حائز اهمیت دانست.

در ادامه دکتر شهریار مستوفی مدیر راهبردی و دبیر جلسه برنامه با اشاره به اینکه نقش نان کامل در سلامتی حایز اهمیت است گفت این  برنامه بیش از یک سال است که مطرح شده و بر اساس شیوه نامه کارهای مقدماتی آن  در استان انجام شده است و برنامه‌های آموزشی نیز تا حدودی در دستور کار قرا  گرفته است.

وی در ادامه یادآور شد شیوه نامه و وظایف دستگاهها بررسی و به روز رسانی می شود.

در ادامه این جلسه به بیان چالش ها و ارائه راهکارهای لازم پرداخته شد .

در این نشست مقرر شد جلسه ای با حضور متولیان در خصوص رفع موانع و چالشهای روند اجرای برنامه تولید نان کامل در استان برگزار شود .

همچنین در خصوص آگاه سازی جامعه برنامه های آموزشی تدوین و با هماهنگی صدا وسیما در استان اطلاع رسانی شود .

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ ۰۹:۵۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید