نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت نان و ترویج تولید نان
کامل استان کرمانشاه به همت دبیرخانه کارگروه سلامت امنیت غذایی دانشگاه هفتم
شهریور ماه در این دبیرخانه برگزار گردید.
این نشست با هدف هماهنگی و پیگیری در
تسریع اجرای برنامه بهبود کیفیت و سلامت
نان کامل در استان برگزار شد.
دکتر حسین بیگلری رییس دبیرخانه کارگروه
سلامت وامنیت غذایی دانشگاه ضمن تاکید بر تسریع اجرای برنامه ملی ترویج تولید آرد و نان کامل ، اطلاع رسانی و
فرهنگ سازی در خصوص مزایای نان کامل را حائز اهمیت دانست.
در ادامه دکتر شهریار مستوفی مدیر
راهبردی و دبیر جلسه برنامه با اشاره به
اینکه نقش نان کامل در سلامتی حایز اهمیت است گفت این برنامه بیش از یک سال است که مطرح شده و بر اساس
شیوه نامه کارهای مقدماتی آن در استان
انجام شده است و برنامههای آموزشی نیز تا حدودی در دستور کار قرا گرفته است.
وی در ادامه یادآور شد شیوه نامه و وظایف
دستگاهها بررسی و به روز رسانی می شود.
در ادامه این جلسه به بیان چالش ها و
ارائه راهکارهای لازم پرداخته شد .
در
این نشست مقرر شد جلسه ای با حضور متولیان در خصوص رفع موانع و چالشهای روند اجرای
برنامه تولید نان کامل در استان برگزار شود .
همچنین
در خصوص آگاه سازی جامعه برنامه های آموزشی تدوین و با هماهنگی صدا وسیما در استان
اطلاع رسانی شود .