جلسه کارگروه آرد و نان کامل به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری کرمانشاه با حضور
کلیه اعضای کارگروه هفتم مهرماه سال جاری در سالن استانداری برگزار شد .
در ابتدای جلسه دکتر حسین بیگلری رئیس کارگروه سلامت
و امنیت غذایی دانشگاه و دبیر کارگروه ضمن خیر مقدم به حاضرین به اهمیت و ضرورت برگزاری این کارگروه پرداختند.
سپس دکتر شهریار مستوفی کارشناس مسئول برنامه آرد ونان کامل گزارشی از اقدامات دبیرخانه و برنامه های پیش رو ارائه دادند و در خصوص چالش های اجرای برنامه مواردی را مطرح نمودند.
در این نشست بعد از ابراز نظر و ارائه پیشنهادات اعضای کارگروه ، ریاست جلسه نسبت به جمع بندی نظرات اقدام و مواردی را به عنوان مجری بیان نمودند.
لازم به ذکر است چالش اصلی فراروی اجرای برنامه نان کامل ، مسئله قیمت آرد و نان کامل میباشد که مقرر گردید در اسرع وقت در این در خصوص این موضوع پیگیریهای لازم به عمل آید.