تولید نان کامل به صورت پایلوت در برخی از نانواییهای استان از اوایل مهر ماه آغاز می شود.
به گزارش رسانا پرس،
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
به اشاره به نقش نان کامل در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر گفت نان کامل
نانی است که از آرد کامل سرشار است و تمام مواد مغذی ، اجزای کافی و سالم
گندم در آن وجود دارد و در سلامت انسان، پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر
واگیر نیز نقش مهمی دارد .
دکتر حسین بیگلری گفت: در فرایند نان کامل ،آرد تیرهتر و سرشار از
مواد مغذی، ویتامینها و فیبرها است که میتواند خیلی از بیماریهای واگیر
را کنترل کند یا کاهش دهد.
دکتر بیگلری افزود: مصرف نان کامل به پیشگیری از دیابت ، فشار خون بالا،چاقی شکمی کبد چرب و برخی سرطانهای دستگاه گوارش کمک میکند.
وی گفت: با هماهنگیهایی که دبیرخانه آرد و نان کامل با هماهنگی
استانداری و همکاری های بین بخشی انجام داده است مقرر شد کاخانجات آرد
تضمین شده با هماهنگی اداره غله ، آردی را که منتج به تهیه نان کامل میشود
از مهرماه تولید کنند و ما شاهد تولید نان کامل به صورت پایلوت در برخی از
نانواییهای استان باشیم .