اخبار

آغاز تولید نان کامل به صورت پایلوت در کرمانشاه

آغاز تولید نان کامل به صورت پایلوت در کرمانشاه

 

 

تولید نان کامل به صورت پایلوت در برخی از نانوایی‌های استان از اوایل مهر ماه آغاز می شود.

به گزارش رسانا پرس،   رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اشاره به نقش نان کامل در پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر گفت نان کامل نانی است که از آرد کامل سرشار است و تمام مواد مغذی ، اجزای کافی و سالم گندم در آن وجود دارد و در سلامت انسان، پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر نیز نقش مهمی دارد .

دکتر حسین بیگلری گفت: در فرایند نان کامل ،آرد  تیره‌تر و سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و فیبرها است که می‌تواند خیلی از بیماری‌های واگیر را کنترل کند یا کاهش دهد.

دکتر بیگلری افزود: مصرف نان کامل به پیشگیری از دیابت ، فشار خون بالا،چاقی شکمی کبد چرب و برخی سرطان‌های دستگاه گوارش کمک می‌کند.

وی گفت: با هماهنگی‌هایی که دبیرخانه آرد و نان کامل با هماهنگی استانداری و همکاری های بین بخشی انجام داده است مقرر شد کاخانجات آرد تضمین شده با هماهنگی اداره غله ، آردی را که منتج به تهیه نان کامل می‌شود از مهرماه تولید کنند و ما شاهد تولید نان کامل به صورت پایلوت در برخی از نانوایی‌های استان باشیم .

 

 

۱۲ مهر ۱۴۰۴ ۱۲:۱۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید