برنامه ملی مشترک
طرح راهبردی ارتقا سلامت 8 محصول کشاورزی (سیب زمینی و پیاز) استان کرمانشاه،
طبق مصوبه شماره6،
پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی: "به منظور کاهش میزان آلاینده
ها و باقیمانده سموم و آفت کش ها در محصولات کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی موظف است
با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجرای طرح راهبردی »ارتقا سلامت۸
محصول کشاورزی« به عنوان برنامه ملی مشترک طی یک دوره چهار ساله اقدام نموده و گزارش
پیشرفت آن را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ارائه
نماید.
بدین منظور با
هدایت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با
مسئولیت اداره کل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه کمیته راهبردی ستادی و گروه های کار
( کمیته فنی و گروه اجرایی) چهارگانه و یک
کمیته مدیریت پیگیری گزارش تخلفات مربوطه جهت ارتقا سلامت دو محصول سیب زمینی ( با
حدود 6000 هکتار سطح زیر کشت) و پیاز (با حدود 3000 هکتار سطح زیر کشت) با مشارکت
اعضا مربوطه، تشکیل و برنامه اجرایی( برش یک ساله) سال زراعی 1400-1399 تدوین
گردید.