• به منظور جلب همکاری و مشارکت همه وزارتخانه ها و سازمان ها در امر حفظ و ارتقاء سلامت ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وقت ، پیشنهاد تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور را به مقام محترم ریاست جمهوری ارائه نمود و این پیشنهاد در تاریخ 1382/4/4 در هیئت محترم وزیران مطرح گردید .

  • هیئت محترم وزیران در جلسه مورخ 1382/4/4 بنا به پیشنهاد مشترک وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد اصل 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، آئین نامه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و برنامه اصلاحات در نظام سلامت را در 19 بند تصویب کرد .

  • هیات محترم وزیران در جلسه مورخ 1385/7/30 بنا به پیشنهاد شماره 190932 مورخ 1384/8/9 وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و به استناد بند الف ماده 84 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383 آئین نامه تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را در 6 بند تصویب کرد . این مصوبه در تاریخ 1385/8/13 و با شماره 96321/ت 34116 ه توسط معاون اول رئیس جمهوری وقت ابلاغ شده است.

  • به منظور کمک به سیاست گذاری هماهنگ مبتنی بر شواهد و خرد جمعی در ارتقای سلامت استان ،تسهیل ارتباط و مشارکت بین بخشی ،پیگیری و پایش نظام مند مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ، هئیت امنا و هیات رئیسه دانشگاه ” دبیرخانه سیاست گذاری سلامت استان ” که در نظامنامه به آن دبیرخانه گفته می شود راه اندازی شد.

  • دبیرخانه به عنوان بازوی تصمیم ساز کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان ،هیئت امنا و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ، مدیریت و هماهنگ سازی فرآیند سیاست گذاری را بر عهده دارد.

دبیرخانه با توصیف و تحلیل مسائل سلامت استان مداخله های مطلوب را در چارچوب اسناد بالادستی و حوزه اختیارات استان پیشنهاد می کند.