-
به منظور جلب همکاری
و مشارکت همه وزارتخانه ها و سازمان ها در امر حفظ و ارتقاء سلامت ، وزارت بهداشت
درمان و آموزش پزشکی وقت ، پیشنهاد تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور را
به مقام محترم ریاست جمهوری ارائه نمود و این پیشنهاد در تاریخ 1382/4/4 در هیئت
محترم وزیران مطرح گردید .
-
هیئت محترم وزیران در
جلسه مورخ 1382/4/4 بنا به پیشنهاد مشترک وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و به استناد اصل 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی
ایران ، آئین نامه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور و برنامه اصلاحات در نظام
سلامت را در 19 بند تصویب کرد .
-
هیات محترم وزیران در
جلسه مورخ 1385/7/30 بنا به پیشنهاد شماره 190932 مورخ 1384/8/9 وزارت بهداشت ،
درمان و آموزش پزشکی و به استناد بند الف ماده 84 قانون برنامه چهارم توسعه
اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران – مصوب 1383 آئین نامه تشکیل شورای عالی
سلامت و امنیت غذایی را در 6 بند تصویب کرد . این مصوبه در تاریخ 1385/8/13 و با
شماره 96321/ت 34116 ه – توسط معاون اول رئیس جمهوری وقت ابلاغ شده است.
-
به منظور کمک به
سیاست گذاری هماهنگ مبتنی بر شواهد و خرد جمعی در ارتقای سلامت استان ،تسهیل
ارتباط و مشارکت بین بخشی ،پیگیری و پایش نظام مند مصوبات کارگروه تخصصی سلامت و
امنیت غذایی استان ، هئیت امنا و هیات رئیسه دانشگاه ” دبیرخانه سیاست گذاری سلامت
استان ” که در نظامنامه به آن دبیرخانه گفته می شود راه اندازی شد.
-
دبیرخانه به عنوان
بازوی تصمیم ساز
کارگروه تخصصی سلامت
و امنیت غذایی
استان ،هیئت امنا
و هیات رییسه
دانشگاه علوم پزشکی
، مدیریت و
هماهنگ سازی فرآیند
سیاست گذاری را
بر عهده دارد.
دبیرخانه با توصیف و تحلیل مسائل سلامت استان مداخله های مطلوب را در چارچوب اسناد بالادستی و حوزه اختیارات استان پیشنهاد می کند.